SPAK kërkon 4. 6 vite burg për Safet Gjici, ndërsa për Alma.K kërkohet…

by author

Prokuroria e Posaçme në pretencën e saj lidhur me hetimin e realizuar mbi skandalin erotik në zyrën e institucionit të shtetit mes kryetarit në atë kohë të Bashkisë së Kukësit safet Gjici dhe Alma Kaçit,

Advertisements

një skandal i hetuar edhe mbi akuzën e korrupsionit dhe favorizimit në tendera.

Advertisements

Konkretisht, SPAK kërkon 4 vite dhe 6 muaj burg për Gjicin, i cili përmes gjykimit të shkurtuar rrezikon dënimin deri në 3 vite burg. Ndërsa për shtetasen Alama Kaçi kërkohet 1 vit e 6 muaj burg.

TË NGJASHME