Tronditëse! Përgjaket Kamza, një i vr*rë dhe një i plagosur

by author

Të shtëna me armë kanë ndodhur në Laknas,

Advertisements

ku raportohet se një persona ka humbur jetën dhe një tjetër është plagosur.

Advertisements

TË NGJASHME