Varibop, fshati fanatik dhe xheloz për gratë. “Jam martuar 4 herë, por këtë të fundit e dua shumë” (Video)

by author

Haberet e Fshatit” eshte emri i nje kanali ne youtube.

Advertisements

Fokusi i tyre eshte në çdo fshat dhe haberet shkëputen nga banorët që takojnë

Advertisements

aty dhe me nota humori ata përcjellin batutat e zonës!

Gazetaret e ketij kanali kane qene ne fshatin Varibop te Fierit, dhe kane biseduar me disa nga banoret e ketij fshati.

TË NGJASHME