Vjen lajmi i mire! Rriten euro dhe dollari, ja çpo ndodh me paundin

by author

Sot, më 4 janar 2024, dollari amerikan blihet me 94.3 lekë dhe shitet me 95.3 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 103.2 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110 lekë, ndërsa në shitje me 111.1 lekë.

Paundi britanik blihet me 118.9 lekë dhe shitet me 120 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.3 lekë, ndërsa në shitje me 71.5 lekë.

TË NGJASHME