Vr*u kunatin pasi i kishte përdh**uar vajzën për 9 vite, lirohet nga qelia Fatmir Tarellari

by author

Fatmir Tarellari, 50-vjeçari që vrau kunatin e tij në Volos të Greqisë, u lirua përkohësisht nga qelia, me kushte shtrënguese, pas kërkimit të faljes.

Advertisements

50-vjeçari akuzohet për vrasje me paramendim në gjendje të qetë shpirtërore dhe është dërguar në hetuesi për të kërkuar falje.

Advertisements

Megjithatë, prokurori dhe hetuesi nuk u pajtuan nëse ndaj tij duhet të caktohet në paraburgim apo jo dhe Këshilli Gjyqësor do të vendosë brenda pesë ditëve.

Kujtojmë se Tarellari vrau kunatin Erjon Pelovani, pasi ky i fundit i kishte përdhunuar që në moshën 9 vjeçare vajzën e tij, ndërsa kohët e fundit, tashmë që ajo është 18 vjeç, e kishte shantazhuar duke i kërkuar para, ose përndryshe duhet do të publikonte video intime të tyre.

Nga ana e Alexis Kouya, i cili ka marrë përsipër mbrojtjen e autorit, u raportua se klienti i tij “nuk kishte ndërmend të qëllonte askënd”.

Në të njëjtën kohë, gruaja e dytë e autorit , me të cilën ai ka një djalë 10-vjeçar, ruan distancën nga 50-vjeçari. Në deklaratat e saj ajo thotë se nuk beson se vëllai i saj ka përdhunuar vajzën e burrit.

“Nuk besoj që vëllai im të ketë bërë diçka të tillë, sepse nuk di gjë. Por edhe nëse e ka bërë, ka ligje. Nuk duhej të vriste vëllain tim, na ka vrarë të gjithëve me atë që ka bërë, të gjitha u shembën. Ka ligje për të vënë të gjithë në vendin e tyre dhe le të jetë vëllai im. Por jo për ta vrarë. Prindërit erdhën, po qajnë, janë të çmendur, duhet t’i marr të gjitha vetë”.

TË NGJASHME