180 milionë USD për atë që martohet me vαjzën e tij, ja kushti i çuditshëm

by author

Miliarderi kinez Cecil Chao, po ofron shumën marrame ndëse të 180 milionëve dollarë për cilindo mashkull që do të martohej me vajzën e tij le z .

Advertisements

34-vjeçarja Gigi Chao është një les bi ke që pret që i ati i saj të pranojë këtë fakt,

Advertisements

ndërsa shpreson që ai të ndalojë së ten tuari për t’ia ndër ruar asaj o r ient imin s e k s u al.

Ajo, gjithashtu, pret që i ati të pranojë se Sean Eve është “reja” ose “burri” me të cilën

ajo u martua në një ceremoni civile në Paris në vitin 2012.

Sean dhe Gigi janë së bashku prej nëntë vitesh dhe janë me të vërtetë të lumtur.

Hong-Kongu nuk i njeh martesat e të njëjtit s e k s dhe deri në vitin 1991 h om o s e k s ua l it e ti konsiderohej k r im.

TË NGJASHME