ÇMENDET DOGANlERl GJERMAN I HAP ÇANTËN SHQIPTARIT, TRONDlTET NGA AJO QË I GJEN BRENDA (VIDEO)

by author

Kujdes ko ntrolli është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.

Advertisements

Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kontrabandë, si cigaret psh.

Advertisements

Por në rastin e këtij autobusi nuk rezultoi kështu.

Më tej ata i kanë kontrolluar bagazhin një shqiptari.

Ata janë befasuar nga ajo që kanë gjetur, saqë bef asinë e tyre e shprehin dhe në emision.

Shqiptari e kishte mbushur bagazhin plot me artikuj shtëpiake dhe më shumë e kishte mbushur me ajvar.

TË NGJASHME