‘Dikur hanim bukë e kripë, por s’kemi ikur’, postimi i të riut që niset për emigrim, përlot rrjetin

by author

Postimi i një të riu kosovar është kthyer tashmë në viral në mediet sociale.

Advertisements

V A ka vendosur të emigrojë dhe për këtë arsye ka dhënë edhe një mesazh në rrjetet sociale.

Advertisements

‘Dikur kemi ngrënë bukë e kripë, por s’kemi ikur’, e nis kështu postimin e tij i riu, duke e mbyllur me ‘një KOSOVË pa shpresë’.

Mesazhi i plotë:

Dikur kemi hanger bukë e kryp dhe nuk kemi ikur nga Kosova.

Kemi pas zemër ta k apim p ushkën e ta mbrojmë Atdheun tonë kundër okupatorit Serb. Ndërsa sot në vend te pushkes e kapim valixhen dhe e lëshojmë Atdheun tonë për një jetë me të mirë për një jetë të sigurt, për fëmijët tanë… Një KOSOVË pa shpresë….!

TË NGJASHME