Do prishnin bunkerin në Fier, punëtorët lënë mendjen nga ajo që gjetën aty (Video)

by author

Gjatë rinkostruksionit të një rruge në lagjen Kastrit të Fierit,

Advertisements

punonjësit e kompanisë që po kryen punimet,

Advertisements

kanë evidentuar disa grá nata në një bunker.

Bunker ky i cili pritej të prishej për t’i

bërë të mundur zhvillimin e projektit infrastrukturor.

Mendohet se në bunker mund të ndodhen edhe gjera të tjera ndaj

pritet ardhja e specialistëve për të bërë të mundur demontimin dhe heqjen e tyre.

TË NGJASHME