“Jam shumë e bukur por burri nuk më meriton, dua të ndahem sepse…”

by author

Burri im ndodhe qe 2 ose 3 muaj mbyllet ne dhome nuk vjen te

Advertisements

f l ej me mua jam e bukur shum dhe jam e sjellshme dhe qdo here mendon se une e tra dhtoj.

Advertisements

Ai nuk fl en me mua nuk kemi asgje net1me bashk ka 4 muaj,

Unë jam shum shum e bukur dhe aj spo f len qe

4 muj e kum harru nd jejen e ma shkullit dhe keshtu suj kerkoj qe dikush te jet

se rioz ne kete punen dhe te krijoj nje li dhje por mos mem

sh frytezu veq pse i kam letrat jasht.

TË NGJASHME