Do qeshni me lot/ Biseda e shqiptarit me të dashurën angleze është epike(Video)

by author

Do shpërtheni në lot nga e qeshura/

Advertisements

Biseda e shqiptarit me të dashurën angleze është epike!! Dihet që Anglia është ndër vendet që josh më së shumti shqiptarët, dhe për të marrë letrat shpesh ‘kapin’ ndonjë vajzë angleze.

Advertisements

Pak më poshtë në video të shihni se si një shqiptar

‘mundohet’ të flasë me një vajzë angleze të cilën po shkon ta takojë.

Bëhuni gati të mbani barkun me dorë, se anglishtja e tij

do ju shkrijë së qeshuri. Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

TË NGJASHME