Do të mbani barkun me dorë! Majmuni shtrihet përtokë së qeshuri kur sheh një truk të këtij burri(Video)

by author

Një djalosh ka simuIuar një truk magjik në prani të orangutangut,

Advertisements

i cili po e shikonte me mjaft vëmendje.

Advertisements

Në momentin që përfundon truku magjik,

orangutangu shtrihet në tokë i çuditur.

Videoja, e incizuar në një kopsht zoologjik dhe e publikuar në YouTube,

ka marrë më shumë se 30 milionë shikime prej se është publikuar.

TË NGJASHME