Vëmëndje! Ky është kurthi më i ri që hajdutët bëjnë me makinat, kujdes mund ta pësoni dhe ju

by author

Ndërkohë që shumica punojnë për të siguruar jetën, haj;dutët thurin plane se si të bëjnë para pa u lodhur.

Advertisements

Planet janë nga më të ndryshmet, nga vj edhjet ordi nere deri tek ato më të sofistikuarat, siç është rasti konkret.

Advertisements

Një biznesmen sapo kishte dalë nga një bankë e nivelit të dytë në qytetin Adiyaman të Turqisë duke i hipur makinës. Pasi eci disa metra ai konstatoi se goma e pasme e makinës ishte çarë duke ndaluar kështu me qëllim ndërrimin e saj.

Një moment, atij i afrohet edhe një person tjetër duke i premtuar se do t’a ndihmonte. Ndërkohë që ky e mbante me muhabet, tre persona të tjera hapën derën e makinës duke marrë prej aty çantën me disa mijëra euro, disa çeqe dhe ar, raporton Lajmeflesh.

Pasi konstatoi se shokët i morën çantën, ha jduti që iu afrua sikur do ta ndihmonte bëri sikur po i ndiqte ata ndërkohë që u largua vetë me vrap.

Në fund biznesmeni kuptoi gjithçka, megjithatë çanta nuk është gjetur ende.

TË NGJASHME