E frikshme! I bëri foto djalit, por u tmerrua kur pa kush ndodhej pas tij(Foto)

by author

Foto që “Daily Mail” ka bërë publike e që do të shihni më poshtë po shokon botën që prej ditës së djeshme.

Advertisements

Një mama e dy fëmijëve është t.me.rruar kur ka parë se në foton që i bëri djalit, prapa tij ndodhet një fant azmë.

Advertisements

Laura ndodhej në parkun Plessey, Angli së bashku me vajzën, 15 vjeç, djalin 9 vjeç dhe nipi i saj, 16 vjeç.

Fëmijët kishin dashur të hipnin në pemë dhe Laura kishte shkrepur disa foto, por kur kishte zmadhuar njërën prej tyre ishte shokuar kur kishte parë që prapa djalit të saj ndodhej një fantazmë që kishte mbështetur dorën tek supi i tij.

“Të gjithë janë tmerruar. Unë dhe vajza ime as nuk shkonim dot të flinim dje sepse ishim të frikësuara. Burrin e kisha me shërbim natën dhe kisha frikë. Unë nuk besoja kurrë në këto gjëra derisa më ndodhi.

Nuk ndodhej askush prapa pemës, vajza ose nipi im do e shihnin. Kur shkova në shtëpi, e kalova foton në kompjuter dhe pashë një fytyrë prapa djalit tim.

Disa njerëz më thonë që kam bërë fotoshop, po unë s’di të bëj. S’marr vesh shumë nga teknologjia”, është shprehur Laura.

Disa thonë se fantazma është e një djali që është mby tur në lumë vite më parë

TË NGJASHME