E kujtoni historinë e Isaleos që u gjet nga familja rome dhe u rrit si të ishte fëmija e tyre, sot i ndodhi mrekullia(Video)

by author

Familja Xhemalaj, e cila gjeti në koshin e mbe turinave Isaleon, vetëm pak ditë që kishte lindur, djalin i cili tashmë është 14 vjeç, më në fund ka shtëpi të re.

Advertisements

Boksieri Ismail Keta iu përgjigj thirrjes së familjes së Isaleos, dhe së bashku me fondacionin e tij (por dhe donator gjerman) i ka dorëzuar çelësat e shtëpisë së re.

Advertisements

12 vite më parë transmetuam historinë e Isaleos që u rrit nga familja rome si të ishte fëmija e tyre.

TË NGJASHME