E padëgjuar! Shqiptari kërkon ta çojnë në burg, arsyen nuk do ta besoni!

by author

Një ngjarje e pazakontë është regjistruar në Itali, ku një 30-vjeçar shqiptar i cili ka qenë në arrest shtëpie i ka kërkuar policisë

Advertisements

që ta çojnë në bu rg, për shkak se nuk duronte dot gruan e tij. Sipas mediave të huaja,

Advertisements

shqiptari ishte vendosur në arrest shtëpiak për disa muaj për “kr ime të lidhura me dro gën” dhe do të duhej të qëndronte atje për disa vite.

Por, 30-vjeçari tha se nuk mund të përballonte më bashkëjetesën e detyruar me gruan e tij,

ndërsa u largua nga shtëpia dhe shkoi në polici për të kërkuar vuajtjen e dë nimit në b urg.

“Jeta ime familjare është bërë ferr, nuk mundem më, dua të shkoj në b urg”.-i tha 30-vjeçari shqiptar policëve.

Burri u arre stua menjëherë për shkelje të kushteve kufizuese dhe organet e drejtësisë urdhëruan kalimin e tij në b urg.

TË NGJASHME