E paparë në Itali/ Shkon të japë provimin e patentës në vend të shokut, por e pëson keq

by author

Si pjesë e shërbimeve të monitorimit te fenomenit të lejeve të drejtimit të rreme, pasditen e së enjtes, agjentët e Policisë Rrugore të Genovës identifikuan një shtetas të huaj 30-vjeçar, banues në Reggio Emilia,

Advertisements

i cili ishte paraqitur në një autoshkolle në Sestri Levante per të marrë provimin praktik të patentës se shoferit në vend të bashkatdhetarit te tij transmeton shqiptari.net.

Advertisements

Burri, i cili tashmë kishte kaluar me sukses testin e parë të kuizit teorik në vend të mikut të tij, nuk e dinte që policët e Rrugores kishin marrë tashmë hapa për të dem askuar mashtruesin dhe ishin gati ta kapnin atë në aktin e krimit gjatë testit praktik

Marrja e dokumenteve të treguara nga burri bëri të mundur gjurmimin e kandidatit të vërtetë i cili u denoncua për zëvendësimin e personit. Prania e precedentëve të shumtë specifikë dhe serioziteti i faktit për shkak të rreziqeve të dukshme të mundshme në lidhje me sigurinë në rrugë, kanë bërë të mundur aplikimin kundër 30-vjeçarit të masës shtrënguese të arre stit për kr imin e dëshmive të rreme ndaj një zyrtari publik, përveç denoncimit për zëvendësim personi.

Ndërhyrja në kohë e Policisë Rrugore, e cila prej vitesh është përfshirë në luftimin e fenomenit të lejeve të drejtimit të rreme, gjithashtu me strategji bashkëpunimi me Zyrat e Motorizimit Civil të pranishëm në zonë, ka prishur mashtrimin. Ky është një aktivitet themelor për të parandaluar njerëzit e papërgatitur qe te rrezikojne sigurinë në rrugë./shqiptari.net/

TË NGJASHME