E pazakontë, kapin pëllumbin tek dera e burgut, e pabesueshme çfarë i gjetën në trup

by author

Një aparat celular është tentuar të futet në b u.rgun e Lezhës në një mënyrë jo të zakonshme.

Advertisements

Mësohet se në IEVP Lezhë është tentuar të futet një celular me pëllumb.

Advertisements

Mbi kurrizin e pëllumbit ishte lidhur një qese e zezë, në të cilën ndodhej celulari.

Po shtu brenda në qese kishte një karikues dhe dy karta. Ndërkaq, është ndaluar nga policia e bu.r gut.

Kujtojmë se kjo është një gjetje jo e zakonshme, por e përsëritur disa herë, ku është tentuar të futen celularë me anë të pëllumbave nëpër qelitë.

Nga ana tjetër Policia bën me dije se po punohet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

TË NGJASHME