E pazakontë! Ky është varrimi më i vëçantë që habiti botën(Foto)

by author

Përgjatë 14 viteve të fundit, Vera Lucia da Silva ka patur një ënd ërr të paza kontë… të mbajë v a rr im in e saj ndërkohë që është ende gjallë.

Advertisements

44 – vjeçarja e realizoi këtë ëndërr dhe kaloi 24 orë në ar k i v ol, teksa familjarët dhe miqtë “v aj ton in” për hu mbjen e saj.

Advertisements

Sipas britanikes “Metro”, gruaja u shpreh se kjo ishte dita më e lumtur e jetës së saj.

Pavarësisht se shumë ishin kun dër idesë së Verës, gjatë gjithë ditës miq e të njohur erdhën për ta vizituar atë në she një mbë shtetjeje.

Vera, një shtëpiake e cila nuk ka fëmijë, shpjegoi se të realizonte v a rr im in e saj ishte një ëndërr e vj etër dhe që nuk do ta kishte besuar kurrë se do të bëhej realitet.

“Doja ta bëja një gjë të tillë prej 14 vitesh. Kam kaq shumë kohë që pres dhe nuk mund ta besoj që më në fund dëshira ime u realizua.”

TË NGJASHME