E vr*në për 80 euro, kjo është banesa ku u mas*krua 41-vjeçarja shqiptare

by author

Disa detaje të të reja kanë ndodhur nga vrasja e 41-vjeçares shqiptare në Greqi nga bashkëshorti i saj.

Advertisements

Autorë të kësaj ngjarjeje janë partneri i saj, 39 vjeç dhe shoku i këtij të fundit, 34 vjeç.

Advertisements

Sipas informacioeve të derimëtanishme dy autorët i kanë ngritur një kurth Muratit dhe e kanë vrarë për 80 euro pasi kjo ishte shuma që ajo kishte me vete.
Agresorët kanë pritur që 41-vjeçaren Gjeorgjia Murati të kthehej në shtëpi dhe sapo ajo ka kaluar nga dera e përparme e kanë sulmuar.

Autorët, pasi janë kthyer në vendin e krimit, kanë tentuar të asgjësojnë gjurmët, duke pastruar banesën nga provat, të cilat i kanë hedhur në vende të ndryshme në zonën e gjerë të Kalamarisë.

Bëhet fjalë për rroba, sende personale të 41-vjeçares, si dhe dyshekun e krevatit mbi të cilin u vra Gjeorgjia.

Madje, për të mashtruar autoritetet policore, pas krimit kanë vendosur një dyshek tjetër në shtrat.

TË NGJASHME