Nëntë tërmete brenda 10 orëve, ja zonat që u ‘shkundën’ sot në Shqipëri

by author

Nëntë tërmete janë regjistruar këtë të martë (9 janar) në vendin tonë brenda 10 orëve.

Advertisements

Sipas IGJEUM lëkundjet sizmike janë regjistruar në Korçë, Koplik, Konispol, Vlorë,Prrenjas dhe Ersekë.

Advertisements

Magnituda e tërmeteve ka qenë e lehtë, nga 2 deri në 3.1 Rihter.

Për fat të mirë lekundjet sizmike kanë qenë të vogla dhe nuk kanë shkaktuar panik te qytetarët.

Tërmetet që u shënuan sot:

9 Jan 2024, 10:30:47 am
Magnituda: 2 Rihter
Thellësia : 15 KM
Vendodhja : Maliq, Korçë
9 Jan 2024, 10:25:00 am
Magnituda: 2.1 Rihter

Thellësia : 15 KM
Vendodhja: Çërravë, Korçë
9 Jan 2024, 6:40:07 am
Magnituda: 2 Rihter
Thellësia : 15 KM

Vendodhja : Voskop, Korçë
9 Jan 2024, 6:08:55 am
Magnituda: 2.4 Rihter
Thellësia : 15 KM
Vendodhja : 166 km SE of Erseke
9 Jan 2024, 5:48:38 am
Magnituda: 2 Rihter

Thellësia : 15 KM
Vendodhja : 28 km NE of Prrenjas
9 Jan 2024, 4:19:21 am
Magnituda: 2.3 Rihter
Thellësia : 15.4 KM
Vendodhja : 157 km SE of Konispol

9 Jan 2024, 3:44:53 am
Magnituda: 2.5 Rihter
Thellësia : 9 KM
Vendodhja : Lukovë, Vlorë
9 Jan 2024, 3:21:53 am
Magnituda: 2.7 Rihter
Thellësia : 5.3 KM

Vendodhja : 166 km SE of Konispol
9 Jan 2024, 1:02:20 am
Magnituda: 3.1 Rihter
Thellësia : 36.7 KM
Vendodhja : 704 km NW of Koplik

TË NGJASHME