Edona James: Që tre muaj këtu në BBVK pa bërë s**s, kam harruar si bëhet

by author

Edonën tashmë të gjithë e njohin për spontanitetin dhe humorin e saj.

Advertisements

Teksa qëdrojnë në dhomën e grimit, Santiana dhe Iliriana e Adri, Edona si shumëherë ngritet të tregojë ndonjë ngjarje komike ose shpreh ndonjë mendim që zakonisht shkakton të qeshura.

Advertisements

Edona shprehet se kanë kaluar tre muaj pa kryer marrëdhënie seksuale, teksa shtoi duke qeshur se mund të ketë harruar se si bëhet.

Ndërkohë, komentet e mëparshme të Edonës, ku theksonte se do vdesë nëse qëndron tre muaj pa kryer marrëdhënie, patën bërë bujë edhe jashtë.

Edona që nga fillimi ka treguar që i pëlqen të shprehet, të tregojë gjërat që ka përjetuar, dhe të shfaqet, siç i pëlqen asaj të thotë; “Pa filtra”.

TË NGJASHME

Leave a Comment