“Euro dhe Dollari shohin pak dritë”/ Këmbimi valutor

by author

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94 lekë dhe do të shitet me 95 lekë.

Advertisements

Monedha evropiane do të blihet me 103 lekë dhe do të shitet me 103.9 lekë.

Advertisements

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.7 lekë dhe do blihet me 109.7 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 118.5 lekë dhe do shitet me 119.8 lekë.

TË NGJASHME