Ana Oxa: Askush nuk e di, por unë jam shqiptare

by author

Ana Oxa në një intervistë për “Domenica In” përballë Mara Venier foli për veten dhe u ndal në etapa të ndryshme të karrierës së saj.

Advertisements

Jam në mal, në natyrë të vërtetë, e rrethuar me maja e pemë”.

Advertisements

Ndryshim drastik?

Nuk është drastik, natyrën e kam gjithmonë pranë, jetesa në qytet është bërë e rëndë, të jetosh në natyrë është shumë më e pëlqyeshme për mua, natyra ka diçka të veçantë, nuk ke nevojë të thuash kush je, çfarë bën, natyra e di, dhe ti je i lirë ta perceptosh këtë heshtje që flet.”

Ajo nuk la pa përmendur faktin se është shqiptare.

“Askush nuk e di që kam lindur në një familje në Bari, babai im është shqiptar, pasi në kohën kur ishte Konventa e Gjenevës, unë nuk mund të isha italiane. Isha dhe jam shqiptare dhe është një gjë e rëndësishme, sepse jeta intensive që kisha ishte e një të huaji në Itali”, ka thënë këngëtarja.

TË NGJASHME