Euro dhe Paundi harrojnë të “ngrenë kokë”, leku “mbret”

by author

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94 lekë dhe do të shitet me 95.8 lekë.

Advertisements

Monedha evropiane euro do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.5 lekë dhe do shitet me 110.5 lekë.

Advertisements

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 120.5 lekë dhe do shitet me 121.5 lekë.

TË NGJASHME

Leave a Comment