“Euro me një këmbë në gropë”/ Këmbimi valutor

by author

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan blihet me 94.2 lekë dhe shitet me 95.2 lekë.

Advertisements

Monedha evropiane sot blihet me 102.7 lekë dhe do shitet me 103.5 lekë, ndërsa franga zvicerane blihet me 105.9 lekë dhe shitet me 107 lekë.

Advertisements

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 117.2 lekë dhe do shitet me 118.7 lekë.

TË NGJASHME