Femra i dinit? Këto gjera bëjnë mashkullin të “çmèndet” pas jush

by author

Të gjithë prej nesh kërkojmë që të kemi një mashkull apo një femër në krahë dhe kur e kemi atë, mùndòhemi që lidhjen tonë ta zgjasim drejt një lumturie të paf.und.

Advertisements

Shumica prej nesh i provojnë që të gjitha mënyrat që lidhja e tyre të jetë e shëndetshme dhe e qeshur gjithnjë dhe më së shumti janë femrat ato që kërkojnë të bëjnë meshkujt të lumtur që dashuria mos të marrë fund kurrë.

Advertisements

Në këtë artikull do t’ju tregojmë disa mënyra dhe këshilla të vlefshme se si ju mund të mbani një lidhje “të shëndetshme” për një kohë të gjatë dhe të krijoni një çift të lumtur.

Si duhet të sillet një femër që lidhja të jetë gjithnjë e bekuar nga dashuria?

Sillu si një lídèr

Meshkujt kërkojnë që në krahë të kenë një femër të qeshur, një femër që arrin t’i kuptojë dhe të nd.ajë idetë me ta.

Nëse ju do të jeni në çdo lloj situatë që mund t’ju sjelli jeta, silluni si një l.ider dhe mos lini të kuptohet që ju jeni një person i dòbët, i pasj.ellshëm apo pa-kùlturë.

Hollë hollë historia ka treguar se femrat janë krijesat më të mrekullueshmë për të kryer rolin e L.IDERIT.

Tregohuni të sjellshme.

Në shumicën e rasteve, meshkujt nuk i ku.rsejnë kurrë komplimetat, ndaj dhe ju duhet të tregoni një sjellje që të lini përsht.ypjen që ai të kuptojë se komplimenti vlen për ju.

Mos t’ju rritet mendja! Pasi në disa raste disa femra janë kthyer në mendjem.adhe prej “ll.astimit” nga komplimentat.

Përdorni shikimin drejt në sy.

Kjo është një nga këshillat më të vlefshme. Nëse keni përb.allë një mashkull që po ju shfaq dashurinë, apo po ju tregon diçka që ka lidhje me jetën tuaj si çift, shikojeni drejt e në sy.

Lëreni për një moment celularin, apo çdo gjë tjetër që mund t’ju hállákasë dhe mendjen vetëm tek sytë e tij.

Komunikoni sa më shumë.

Nëse ai ju kërkon një ide, apo nëse ai kërkon të nd.ajë çdo lloj bisede me ty, tregohuni jo të tùrpshme, por komunikuese dhe mùndòhuni që të shprehni edhe ju idetë tuaja.

Silluni me delikatesë.

Një mashkull ka dëshirë t’ju ftojë për drekë, darkë apo për festa të ndryshme. Në çdo lloj ambienti që do të jeni me të, silluni si një Zonjë e vërtetë dhe me shumë delikatesë.

Nuk duhet të flisni në telefon me zë të lartë ku ta marrë vesh gjithë bota, apo nuk duhet të bëni gj.este që do vini jo vetëm veten tuaj në sik.let por edhe personin që keni në krahë.

Silluni sipas moshës tuaj.

Disa femra mendojnë së kur u kalon mosha, atyre u hùmbet vëmendja dhe fillojnë të sillen si në adoleshencë.

Femra është një krijesë që nuk i h.umbet kurrë bukuria dhe hijeshia dhe është gjithnjë një mrekulli mbi Tokë, ndaj dhe silluni sipas moshës tuaj pa bërë “shpi.kje”.

Ai që do të rrijë në krahë me ju, do të qendrojë përjetë pavárësisht rrethanave.

Nga studimet e kryera mendojmë se këto janë këshillat bazike për një sjelle dhe një marrëdhënie në çift për të p.asur një lidhje të fòrtë.

Ky artikull ka për qëllim informativ, por nuk ju detyron të zgjidhni se si të silleni në lidhjen tuaj.

E rëndësishme është që të gjithë ju të jeni të mbùluar dhe bekuar nga dashuria!

TË NGJASHME