Fotot më interesante të Google Street, ndër to edhe foto e të rinjve në Tiranë që zihen në rrugë

by author

Duket sikur në fakt Shqipëria është vërtet një vend cudirash dhe gjërat shpesh dalin nga kon trolli.

Advertisements

Ama duhet thënë se kudo rreth botës makina e “Google Street View” ka fotografuar momente nga më qesharaket, të cu.ditshmet dhe kështu ka ndo.dhur edhe në Shqipëri.

Advertisements

Ngjarja e fiksuar nga kamerat e Google Street, ka ndodhur në rrugën “Violeta Manushi”, dhe është një skenë sh.err.i mes dë të rinjve dhe tre femra që i ndajnë.Sigurisht tani duket për të qeshur, por në atë kohë gja.krat duken të jenë të nx.ehta. /b.d

TË NGJASHME