Flet 34 vjeçarja që ka fjetur me shumë burra: Ja kush janë më dobët në krevat të pasurit apo të varfërit

by author

Thonë se paratë nuk mund ta blejnë dashurinë. E këtë më së miri e dëshmon Jana Hocking.

Advertisements

Gruaja 34-vjeçare thotë se burrat e pasur janë “të dobët”.

Advertisements

Përgjatë një shkrimi, autorja pranoi se kishte dalë në takim me “burra me stabilitet financar”,

duke iu referuar një rasti konkret: me një burrë “që kishte shtëpi të mrekullueshme” dhe “një Range Rover të bukur”.

Përkundër të gjitha të mirave që ia kishte ofruar, pas përvojash të shumta me burrat e pasur,

ajo vendosi, sipas saj, të hiqte dorë nga “jeta e rehatshme”.

Përkundër se nuk ka stabilitet financiar, Hocking shprehet se “është e lumtur për vendimin që ka marrë”. Sipas saj më të mirë në krevat janë burrat e varfër.

TË NGJASHME