Fotot e rralla nga Durrësi, si bënin plazh njerëzit, pa shisha e shezllone me dyshek(Foto)

by author

Gushti është, përgjithësisht, muaji i pushimeve, plazhit, detit.

Advertisements

Advertisements

Mirëpo, disa prej nesh, që ende duhet të ndodhen në punë, ëndërrojnë për pushime,

shfletojnë mes fotografive të Fototekës së Arkivit Qendror Shtetëror, dhe risjellin në kujtesë imazhe nga pushimet e dikurshme.

TË NGJASHME