Futet për nevoja personale në bunker, burri nga Elbasani mëson të vërtetën tronditëse

by author

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja pe r sonaIe në një bunker në pyllin në afërsi të fshatit por rastësisht gjen gjënë që i solli ndryshim dra.ma tik në jetën e tij.

Advertisements

Sipas të dhënave, burri punonte prej kohësh në em igr acion dhe është kthyer këtë verë për pushime pranë familjes.

Advertisements

Por duket se rastësisht ka zbuluar tra.dhëtinë.

Historitë me t r a.dh ti bashkëshortore për shkak të emigracionit kanë qenë të shprehura gjatë viteve të fundit.

Sipas të dhënave, në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor në Elbasan, rreth 40% e di;vorceve i përkasin çifteve në emigracion.

TË NGJASHME