Do shpëtoni njëherë e mirë/ Po ta bëni këtë hile të vogël nuk do keni nevojë të hekurosni më rrobat në jetën tuaj…

by author

Një nënë ka zbu luar sesi arrin t’i mbajë çarçafët pa rru dha, pa pasur nev ojë që t’i hekurosë.

Advertisements

Influencuesja Carolina McCauley zbuloi sekr etin e çarçafëve pa rr udha, të cilët gjithmonë i ka të butë dhe duket sikur po he kurosen çdo ditë – kur në fakt ajo as që i prek më hekur.

Advertisements

Ajo publikoi një video që shpejt u bë virale, në të cilin zbulon përbërësit që i ndihmojnë që

çarçafët e saj të duken sikur kanë dal në shiriti prodhues i fabrikës.

Fillimisht vendos ujë në një enë, e pë rzien me alk o o l dhe zbu tës –

tërë këta përbë rës i për zi en sërish për disa minuta dhe më pas fillon t’i spë rkat çar ça fët.

Për të pasur efekt sa më të madh, ajo këshillon të gjithë që çarçafët

t’i lënë që të th ah en – dhe në fund rez ultati është mbr es ëlënës, duken sikur janë blerë të ri.

TË NGJASHME