Giorgio Armani dhuron 500 mijë euro dhe veshmbathje për refugjatët në Ukrainë

by author

Pas xhestit simbol të bërë në sfilatën e modës, ku modelet parakaluan në heshtje në mbështetje të Ukrainës, grupi Armani ka njoftuar se do të japë 500 mijë euro për refugjatët dhe mbrojtjen e tyre.

Advertisements

Shuma që finalizohet nëpërmjet UNHCR, do të shkojë si asistencë për të mbrojtur personat që detyrohet të lënë vendin e tyre si pasojë e konfliktit dhe jo vetëm kaq. Grupi do të japë gjithashtu veshje të nevojshme për refugjatët, që do të shpërndahen nëpërmjet Komunitetit të Sant’Egidio, që është prezent dhe shumë aktiv në zonat e konfliktit në Ukrainë, shpjegohet në komunikatën për shtyp.

Advertisements

Nëpunësit e Grupit do të ketë mundësinë të japin kontributin e tyre personal duke marrë pjesë në fazën e përgatitjes dhe dërgimit të ndihmave.

TË NGJASHME

Leave a Comment