Gjesti i ulët që bëri ish-i! Ish-partneri tregon se çfarë përmbante letra që i shkroi Ledjonës

by author

Në një intervistë në rubrikën “Mos i bjer me top” në një emision televiziv, ish-bashkëshorti i Ledjonës, Jorgen Xoxi ka treguar se çfarë përmbante letra që i dërgoi asaj në BBV, të cilën banorja nuk pranoi kurrsesi ta lexonte.

Advertisements

Ish-bashkëshorti i gazetares tha se letra nuk ishte për ta sulmuar, por ka shprehur se nuk është ndjerë mirë që nuk e vuri në dijeni për futjen brenda Big Brother.

Advertisements

“Nuk doja ta sulmoja Ledjonën, do bënte mirë ta hapte ta lexonte atë letër, i kam thënë që nuk jam ndjerë mirë që nuk më ke lajmëruar për hyrjen tendë. Ti e di sa kam bërë unë për atë çupë. Unë kujdesesha për vajzën, e kam me fakte dhe ajo e di shumë mirë. I kam thënë që nuk jam këtu që të prish imazhin tënd, ti vazhdo ta bësh rrugëtimin tënd dhe ta bësh vajzën krenare. Për ti mbyllur gojën publikut që flasin për të dy.”

Madje, ish-bashkëshorti i uron edhe fitoren Ledjonës.

“Nuk kam asgjë personale me Ledjonën, është nëna e fëmijës sim. Për at që kam reagua,r një prind mund të më kuptoj, dhe Ledjonës i uroj për Fitore. Vajzën nuk e kam ndaluar (tregon dokumente).”

TË NGJASHME

Leave a Comment