Gruaja alarmon policine: Komshija më provokon burrin, nder të brendshmet në oborr

by author

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Meksikë, pasi një grua ka thirrur me ur gje ncë po licinë dhe i duke kërkuar të arre stojnë fqinjen e saj e cila kishte va rur të br endshmet jo shëse në kopshtin e shtëpisë.

Advertisements

42 vjeçarja Yuvitza E. tha se fqinja varte në tel te bre ndshmet er otike për të joshur burrin e saj.

Advertisements

Ajo e aku zoi fqinjen për thy erje të mora lit dhe sjelljes së civilizua r dhe shtoi se jo pak herë e kishte gjetur burrin duke shikuar të brendshmet e v arura në kopshtin fqinj.

Madje ajo shtoi se 23-vjeçarja i varte në tel të br endshmet er otike gjatë të shtunave, kur ai ishte pushim.

Burimi: The Sun |Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania

TË NGJASHME