Gruaja bleu një shalqi në treg, mbeti pa fjalë kur e hapi/ Ja përse, do habiteni

by author

Një grua ka mbetur e habitur kur është kthyer ne shtepi pasi ka bere pazaret dhe ka parë se ate qe bleu dhe asaj i pelqente aq shume e qe mezi priste ta shijonte, nuk ishte siç ajo mendonte.

Advertisements

Gruaja sapo eshte rehatuar në shtëpi, ka prerë shalqirin, por ka mbetur e befasuar ku ka parë se ngjyra e tij nuk ishte e kuqe si zakonisht, por e verdhë dhe me nje tjeter perberje.

Advertisements

Ajo që e la më shumë të habitur zonjen ishte shija e shalqirit, e cila asaj iu duk se ishte jashtëzakonisht e mirë.

Por duhet te dini se Shalqi me ngjyrë të verdhë, është një nga frutat më të kërkuar dhe më të pëlqyer ne botë por qe tek ne nuk konsumohet e as nuk kerkohet nga konsumatori.

TË NGJASHME