I ikën gruaja me fëmijën, kur shkon t’i kërkojë në Korçë burri shokohet nga ajo që meson

by author

Një situatë të pazakontë është duke përjetuar një i ri nga Tirana. I martuar me një vajzë nga Pojani i Korçës, me të cilën ka dhe një djalë, ai thotë se prej një muaji po përjeton ngjarjen më të madhe të jetës së tij. Krejt papritur gruaja u largua për t’u zhvendosur në fshatin e saj së bashku me fëmijën, duke brak tisur bashkëshortin.

Advertisements

Ky i fundit, teksa shkon ta kërkojë, përballet me një situatë mjaft të pa dëgjuar.

Advertisements

Gruaja nuk i flet, ndërsa fëmija vetëm q an. Askush nuk i jep shpjegime.

Të vetmit që i flasin janë banorët përreth. Dhe e dini çfarë i thonë? Që gruas së tij i kanë bërë ma gji, pasi në atë fshat të gjithë dinë të bëjnë gjëra të tilla.

I dë shpëruar, ai shkruan në redaksinë e JOQ.al:

Qytetari shkruan: Më ka ikur gruaja me fëmijën. Vajta të takoja fëmijën dhe qa nte me të madhe. Nuk i kam bërë asgjë as gruas, iku se tha që do rrinte tek babi i vet. Nuk mban as telefon asgjë.

Nuk më thotë as çfarë i kam bërë, kam qenë mjaft i da shuruar me të. Mos e nxirr emrin tim se më njeh gjithë Tirana. Pyeta në Korçë dhe më thanë të tërë që në Pojan bëjnë ma gji.

Më kanë thënë të gjithë dhe ndaj dua ndihmëne fansave tuaj nëse është e vërtetë. Unë e lash gruan një muaj atje, por u t urbullua çdo gjë”

TË NGJASHME