I riu tenton të korruptojë policin ne Kapshticë me 50 euro, por e pëson keq(Detaje)

by author

I riu e kishte me nxitim daljen nga Shqipëria, tenton të ko rruptojë policinë, por e pë son keq

Advertisements

Një i ri përfundoi në pr angat e policisë në Doganën e Kapshticës, pasi u kap duke i dhënë 50 euro në pasaportë policisë.

Advertisements

Bëhet fjalë për të riun nga fshati Vloçisht i Korçës M.D, 25 vjeç, i cili për të shmangur kontrollin në doganë me qëllim marrjen e vulës tentoi të korr uptonte uniformat blu

Por policia veproi menjëherë duke e arre st uar nën ak uzën kor rup sion pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike.

Njoftimi i policisë

Specialistët e Sektorit të He timit të K ri mit në Drejtorinë Vendore të Kufirit e Migracionit Korçë, bënë k apjen dhe arre stimin në flagrancë të shtetasit M .D, 25 vjeç, banues në fshatin Vloçisht.

Gjatë kryerjes së procedurave në momentin kur punonjësi i policisë. i ka kërkuar pasaportën, shtetasi i mësipërm ia ka dhënë këtë të fundit me një kartëmonedhë të prerjes 50 Euro, në brendësi të saj, me qëllim përshpejtimin dhe shmangien e procedurave të kontrollit të dokumentacionit për kalimin drejt tokës greke.

Materialet i kaluan Prokurorisë të Rrethit Gjyqësor Korçë për veprën pe nale : “Korrupsioni aktiv i personave që ushtrojnë funksione publike” parashikuar nga neni 244 i Kodit Penal.

TË NGJASHME