Ish-konkurrenti i Big Brother “plas b*mbën”: Të gjithë banorët e BBV janë paguar (VIDEO)

by author

Ish-banori i Big Brother Vip Kosova, Burno Pollogati ka rrëfyer eksperiencën e tij në këtë reality show. Ai ka zbuluar edhe detaje të këtij formati televiziv, duke thënë se të gjithë pjesëmarrësit janë paguar për të qëndruar në BBVK.

Advertisements

Kjo gjë sipas tij është normale, sepse një artist e lë karrierën e tij dhe futet aty brenda, andaj paguhet nga produksioni.

Advertisements

“Të gjithë janë paguar, secili mban përgjegjësi për vete se çfarë ka folur, po patjetër që paguhemi.

Unë flas për veten time, po besoj që të gjithë banorët janë paguar se ti ke obligimet e tua, punët e tua, lë familjen.Unë jam mësues muzike në një kolegj shumë të sukseshëm në Tiranë që patjetër që unë duhet të justifikohem. Është e vërtetë që të gjithë janë paguar.”- ka rrëfyer Bruno.

TË NGJASHME