Kali merr pjesë në funeralin të zotit të tij por veprimi që ai bëri i përlot të gjithë(Video)

by author

Wagner Figueiredo De Lima, 34 vjeç, vd, iq në një aks, ident tra, gjik. Ikja e tij i la anëtarët e familjes së tij të tri shtuar dhe të tronditur nga vd, kja e tij e papritur. Wagner, i cili ishte një kauboj gjysmë-profesionist,

Advertisements

kishte nje marredhenie shume te afert me kalin e tij te besuar,Serenon.

Advertisements

Gjatë funeralit të Wagner, anëtarët e familjes së tij dhe vëllai i tij, Wando, vendosën të sillnin Serenon për të marrë pjesë në fune ralin e Wagner. Por askush nuk priste se çfarë do të ndodhte gjatë funer alit të tij.

Kur arkivoli i Lima-s kaloi në një furgon, Sereno e dinte se pronari i tij, shoku i punës dhe miku i tij ishte i shtrire në të. Ngadalë, ai iu afrua ark ivolit.

Pastaj, ai i dha arkivolit një gërhime dhe filloi të qante, per humbjen e shokut të tij të ngushtë.

Ai madje vuri kokën në ar kivol Një pjesëmarrës funerali Kyioshi Abreu i tha Dodos: “Ishte një moment shumë prekës. Gjithkush që dëgjoi thirrjet e tij u trishtua. Edhe unë nuk mund të mbaja lotët e mi.

”Wando tha se kali e dinte se shoku i tij më i mirë nuk ishte më me të. Ashtu si të gjithë të tjerët, Sereno qante duke e dërguar Wagner në varrin e tij. Së fundi, Wando njoftoi se familja e tij do ta mbante Serenon si një kujtim të vëllait të tij Wagner.

TË NGJASHME