Kodet e reja/ Kush janë dy të “tmerrshmit” shqiptarë “Toto Rino” dhe “Galani”?

by author

Aplikacioni “Sky” ka rezultuar një “minierë ari” për SPAK-un që ka në dorë përgjime pa fund që tregojnë krime të shumta brenda dhe jashtë vendit. Por si komunikonin kriminelët me dhe pa pushtet? Sigurisht me kode. Por cilat ishin kodet e tyre? Më poshtë po ju sjellim disa prej tyre.

Advertisements

Nuredin Dumani përdor pseudonimin “Toto Rinoo”. “Galani” është Bujar Gërmizi. Referuar bisedave të realizuara nga përdoruesit e SkyECC midis datave 9 nëntor 2021 dhe 4 shkurt 2021, konkretisht bisedave të zhvilluara mes Ismail Zeneli njihet me nofkën “Daja”, Dajloki” dhe “Transporter”. Eralbi Breçani me nofkën “Boli” ose “Toni”.

Advertisements

Besmir Murati me nofkën “Kukësi”. Një tjetër nofkë “Elb” ose “Elb Nissan” por nuk ende se kush e përdorte. Nga komunikimet del në pah bashkëpunimi ndërmjet këtyre personave dhe funksionimi i tyre si një grup i strukturuar kriminal me qëllim trafikimin e narkotikéve.

TË NGJASHME