Lajm i mirë! Shteti super i pasur me paga mbi 4 mijë euro, ja profesionet e kërkuara

by author

Pagat janë tepër të kënaqshme, pasi variojnë deri në 4500 euro në muaj.

Advertisements

Norvegjia është një nga vendet evropiane që po kërkon fuqi punëtore.

Advertisements

Profesionet më të kërkuara janë inxhinierë, mësues, mjekë, infermierë, shoferë autobusash, kuzhinierë dhe kamarierë.

Këto janë profesionet që janë publikuar në Zyrën Evropiane për Punësim.

Gjithashtu sipas disa studimeve,

Norvegjia është një nga shtetet me kushtet më të mira në botë për të punuar.

TË NGJASHME