Leku “ngrin” Euron dhe Dollarin, sa shiten monedhat?

by author

Sot, më 29 janar dollari amerikan blihet me 95.3 lekë dhe shitet me 96.2 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 103.6 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110 lekë, ndërsa në shitje me 111 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.8 lekë dhe shitet me 121.8 lekë.

TË NGJASHME

Leave a Comment