Lind fëmija i parë i vitit 2024. Shikoni sa emër të bukur i kanë vendosur

by author

Lind femija i pare i vitit 2024 ne spitalin “Mbretëresha Geraldinë”.

Advertisements

Pasi lindja shkoi shume mire femija quhet Amar dhe ky eshte femija i pare i vitit 2024.

Advertisements

Amari peshonte 3.2 kg dhe ka shendet te plote.

Ndersa ne maternitetin “Koço Gliozheni”, fëmija i parë lindi vajzë. Foshnja lindi në orën 00:00 dhe është fëmija i katërt në familje.

TË NGJASHME