Luhaten sërish monedhat e huaja/ Ja cpo ndodh sot me to

by author

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94.6 lekë dhe do shitet me 95.8 lekë.

Advertisements

Euro do blihet me 103.6 lekë dhe do shitet me 104.8 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 110.8 lekë dhe do shitet me 112 lekë.

Advertisements

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.7 lekë dhe do shitet me 121 lekë.

TË NGJASHME