Mbi 2 mijë euro pagë mujore, ishulli i mrekuIIueshëm kërkon barinj, ja kushti i vetëm

by author

Ishulli i mrekullueshëm skocez North Ronalsdej ofron një rast interesant për punë.

Advertisements

Puna ofrohet për barinj të interesuar për ruajtjen e një lloji të rrallë të deleve skoceze me emrin orkni.

Advertisements

Kushti është që barinjtë të jenë me përvojë dhe të mund të kujdesen që delet të mbeten në kope,

të ushqehen me ushqim të posaçëm që munden ta bluajnë dhe të qëndrojnë larg shkëmbinjve të rrezikshëm që gjenden aty afër.

Poashtu duhet të pengojnë delet që të mos futen

në arat ku kultivohet ushqimi për të gjithë banorët e ishullit.Koha e punës parasheh orar p

rej 35 orëve në javë dhe rrogë vjetore 24.473 euro!Barinjtë kanë obligim të qëndrojnë në këtë ishull së paku tre vite.

TË NGJASHME