Njihuni me “lagjen e hajdutëve të politikës”, blloku i 122 vilave të bardha, blerë me miliardat e “krimit”

by author

Vetëm 4 kilometra larg Tiranës në Petrelë, pasanikët e bërë të tillë me lekë kri mi e koru psioni shtetëror dhe lidhjeve me botën e ma fies, kanë krijuar një bllok banimi me vila luksi, ku janë bashkuar e jetojnë pa pikë mor ali, agallarët dhe shërbestarët e tyre, të çdo lloji, ngjyre politike e mëka tesh.

Advertisements

Janë 122 vila të bardha, me sipërfaqe nga 350 m2, në mbi 600 m2, të blera me miliarda të zeza, prej deputetësh, ministrash, ambasadorësh, moderatorësh televizivë, opinionistë të medias, dashnore shtetarësh, prokurorë, gjyqtarë, krye-doganierë e krye-tatimorë, kryepolicë, kriminelë, tra fikantë dro ge, arm ësh e femrash.

Advertisements

Ky bllok banimi, me sipërfaqe 226 mijë m2, nga të cilat 79 mijë m2 janë vila, është pagëzuar me emrin “Lagja e hajdutëve të politikës” dhe me plotë të drejtë, mbasi çmimi më i ulët i një vile është 500 mijë euro.

TË NGJASHME