Meri nuk i përmbahet bukurisë së Ilnisës: Si st**ptiste…(Video)

by author

Vajzat e shtëpisë së “BBVA3”, Ilisa, Meri, Vesa dhe Arta kanë qenë në dhomën e grimit, duke rregulluar flokët.

Advertisements

Teksa ishin nën shoqërinë e njëra-tjetrës, Meri e komplimentoi Ilnisën duke i thënë:

Advertisements

“Si striptiste e bukur je bërë.”

Vajzat u habitën nga kjo deklaratë duke shprehur mospëlqim.

Meri më pas shtoi se vajzat e tjera duan ta fusin në sherr me të.

TË NGJASHME

Leave a Comment