Meshkuj bëni gati unazat! Ky qytet i Shqipërisë mban rekord për femrat beqare

by author

Mesatarja e femrave beqare sipas matjeve të INSTAT është rreth 23.1 për qind në shkallë vendi.

Advertisements

Por numri i meshkujve beqarë është shumë herë më i madh: rreth 32 për qind në të gjithë Shqipërinë. Vendin e parë çuditërisht e zë Dibra.
Ja qytetet me numrin më të madh të femrave dhe meshkujve beqarë.

Advertisements

Harta e femrave beqare:

Tiranë – 27.2 për qind
Durrës – 22.6 për qind

Vlorë – 20.3 për qind
Korçë – 18.3 për qind

Lezhë – 25.1 për qind
Shkodër – 24.2 për qind

Elbasan – 22.6 për qind
Dibër – 24.9 për qind
Harta e meshkujve beqarë:

Tiranë – 33.9 për qind
Durrës – 31.5 për qind

Vlorë – 29.9 për qind
Korçë – 29.0 për qind

Lezhë -33.1 për qind
Shkodër – 32.8 për qind

Elbasan – 32.5 për qind
Dibër – 35.4 për qind

Shaban Guri nga Kaçaniku kishte bërë bujë në rrjetet sociale, duke treguar publikisht kursimet e tij.

Sipas përshkrimit të tij, ai këto kursime

i ka bërë duke e lënë duhanin.

“Kush thotë se duhani dë mton shëndetin gabon, duhani dëmton edhe buxhetin.

Këto kursime janë nga ndalimi i duhanit”, 4

kishte thënë Guri, duke publikuar monedhat 2-euroshe që ka kursyer.

Ndaj fillo nje jete te re dhe largojeni nga jeta juaj pasi do te shpetoni ju dhe familja juaj.

TË NGJASHME