Monedhat e huaja në ditë të errëta/ Këmbimi valutor

by author

Sot më 17 janar 2023, dollari amerikan blihet me 94.9 lekë dhe shitet me 95.9 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Advertisements

Paundi britanik sot blihet me 119.8 lekë dhe shitet me 119.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 109.8 lekë, ndërsa në shitje me 121 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.3 lekë dhe në shitje me 71.3 lekë.

TË NGJASHME

Leave a Comment